Sluiting FAD rond de feestdagen

Sluiting tijdens de feestdagen De FotoArchiefDienst is gesloten van vrijdag 19 december 2014 tot en met dinsdag 6 januari 2015. Vanaf woensdag 7 januari is de FAD weer geopend tijdens de vaste openingstijden op woensdag en donderdag van 10.00 – 16.30 uur en op donderdagavond van 19.00 - 21.00 uur. We wensen alle vrijwilligers, vrienden en belangstellenden heel fijne feestdagen.

Tentoonstelling kerstgroepen

Tentoonstelling kerstgroepen bij de FAD Heeft u al zin om in de kerstsfeer te komen? Bij de FotoArchiefdienst in Cuijk aan de Kerkstraat 14 is een prachtige tentoonstelling van kerstgroepen uit de hele wereld te zien, van heel klein tot groot. De vitrines van de FAD zijn tot en met donderdag 15 januari 2015 beschikbaar gesteld voor 125 exemplaren van de privéverzameling van Theo Jacobs. Kom eens een kijkje nemen!

Koning Winter regeert

Koning Winter regeert! U bent van harte welkom voor een bezoek aan de FAD. De vitrines in de tentoonstellingsruimte zijn tijdelijk beschikbaar gesteld aan een Cuijkse verzamelaar: Theo Jacobs. 128 exemplaren van zijn kerstgroepen zijn bij ons te bezichtigen. Tot en met 15 januari is dit moois nog te zien! Houdt u rekening met onze sluiting tijdens de feestdagen (zie volgend bericht). TV Land van Cuijk heeft een interview afgenomen bij onze voorzitter Jos Janssen, o.a. over de tentoonstelling van de kerstgroepen.

Kerstkaart

Drukwerk